četvrtak, 28 Mart 2024

nikabKaže jedna osoba u pogledu zabrane nikaba u nekim afričkim zemljama: "To i treba da se zabrani, kad vidim tako zamotane da se ni oči skoro ne vide, isprepadam se."

Znate šta, tom logikom treba zabraniti i prodavanje lizala jer se prodaju zamotana. Svašta vala na ovom dunjaluku ima, čuj prodavati zamotano lizalo. Pa jarane, isprepadam se kad vidim ono lizalo onako zamotano, pa ne znam više...
Možda se krije bomba ispod omota lizala.

Interesantno je da se najviše "muslimani" bune protiv toga. Ne bune se oni kada vide ženu na ulici koja je sve otkrila, kada čuju za nudističku plažu ili kada ulicom hoda žena sa mužem, a ni on jadan ne zna čija mu je žena, dal' njegova il' komšijina.

Zar još nismo počeli razmišljati? Zar nije došlo vrijeme da konačno zabranimo televizijama, internetu, Google-u i neznalicama da razmišljaju za nas? Pa dajte malo, očistimo tu prašinu i paučinu iz glave. Počnimo razmišljati kao razumni ljudi, a ne kao srednjovjekovni majmuni sa Madagaskara. :)

Ne da šejtan mira, subhanallah! Ne smeta ni razvrat ni nemoral, ni alkohol ni javna prostitucija, ali smeta kada se žena pokrije želeći time Allahovo zadovoljstvo, kako bi svoje ukrase sačuvala samo za svog muža. TO JE KRALJICA! Kraljice krunu nose i plašt lijepi, a ja još ne vidjeh kraljicu bez odjeće ili u miniću.

Eldar Tutnić

dovaaaDanas u abdesthani sretoh jednu djevojku koja mi na prvi pogled privuče pažnju.

Opširnije...

fitnabookSavjet mojim sestrama...

Opširnije...

muslimaaMi, kao muslimani, trebamo da dovimo za sebe, ali i za druge. Dovimo Allahu jer je On jedini koji će nam pomoći. Dovite Uzvišenom za osobu kakvu želite u svom životu...

Opširnije...
CompetitionOvaj dunjaluk ima određeni rok, ali Allahovo davanje nema. Ovaj je dunjaluk samo puka utrka za prolaznim, ali Džennet to nikako nije, niti može biti.
Opširnije...